...

Selskabslokale

Kun 200 meter fra Sankt Bendts kirke ligger café SKEMA i den historiske bygning ”Postgaarden”. Vores hyggelige selskabslokale kan huse ca. 50 personer, der med egen indgang, anretterkøkken og toiletter sikrer, at I kan sidde uforstyrret, lige ud til torvet. Uanset hvad der skal markeres i livet, er rammerne hos os gode, og vi vejleder gerne i forhold til gennemførelsen af jeres arrangement.

Der betales kun for drikkevarer, hvor der afregnes efter det faktiske forbrug. Vi har et meget stort udvalg af specialøl, whisky, rom, drinks, sodavand med mere.
Maden bestilles som udgangspunkt udefra og bliver leveret.

Mandag-torsdag er der et minimumsforbrug på 1000 kr.
Fredag-lørdag på 5000 kr.
Søndag har vi normalt lukket, men kan godt aftale et selskab, hvor De får både selskabslokalet og baren.
Ring herom for yderligere information.

Prisen inkluderer:
Anretterkøkken – klude og viskestykker – service til opdækning – opvaskemaskine – ovn – komfur – køleskabe – stearinlys – servietter – isterninger – projektor – stereoanlæg – slutrengøring

Ønskes der personale til at håndtere forskellige opgaver kan dette tilkøbes.

Arrangementer

Vi har ofte arrangementer af forskellig art på DIT SKEMA. Herunder kan du se kommende begivenheder. Vi opdaterer så snart vi har nye tiltag.

Skulle du være interesseret i en smagning af øl, whisky eller rom? Så har vi lokalet og varerne til det. Kontakt os for en pris – Det kunne f.eks. være en ølsmagning med fortælling i et par timer for 10 personer med smagning af 6 forskellige øl for kun 170 kr. pr. person inkl. saltsnacks.

Vi glæder os til at se dig.

...